OVER ONS

Bij M&M Kappers werken we vanuit een historisch pand gelegen aan de Koornmarkt 2 in het historisch centrum van Delft. Slechts enkele tientallen meters van het pand ligt het Centraal Station van Delft. Je kan parkeren achter de kapsalon op de Zusterplaats.

We werken bij M&M Kappers met een klein hecht team dat volledig geschoold is en de nieuwste trends op haargebied volgt. Efficiënt, vaardig en vriendelijk knippen, snijden, krullen, verven, wassen en stylen  Meroulla, Manuela en Wendy dames, heren en kinderen.

M&M Kappers is met vlag en wimpel de meest gezellige kapsalon in Delft.

Bij M&M Kappers werken we met  de 100% vegan gecertificeerde producten van Maria Nila omdat wij mee willen werken aan een duurzame en vriendelijke wereld.

Ons team

 Meroulla is de eigenaresse en zwaait nu alweer 18 jaar de scepter  bij M&M Kappers en werkt in haar kapsalon als dames- en herenkapster. Gedreven als zij is, zorgt zij ervoor dat het hele team altijd klaar staat voor jou. Je vindt haar op de werkvloer. Zij knipt, snijdt, krult en verft efficiënt en is zo ervaren dat je voor je het weet er weer picobello uitziet.

Manuela is een zeer ervaren dames- en herenkapster. Natuurlijk knipt, snijdt, krult, wast en kleurt zij met grote vaardigheid. Met haar doortastende manier van werken zorgt zij ervoor dat je je thuis voelt en met een goed gevoel M&M Kappers weer verlaat en natuurlijk ook weer terugkomt.

Wendy is al jaren een bekend gezicht bij M&M Kappers. Zij is dames- en herenkapster en heeft enorm veel ervaring. Ze heeft, net als haar collega’s, altijd oog voor jouw wensen en heeft altijd een luisterend oor.