Blend Finishing

Blend Finishing

Gel:
Stevige gel voor optimale styling controle. Geeft een glanzende wetlook. Kenmerken: - Bevat een UV-filter om het haar te beschermen en in conditie te houden. - Verzorgend complex van polymeren voor sterke fixatie en anti-statisch effect - Hoge viscositeit om het haar gemakkelijk te stylen Gebruik: Met de vingers of handpalmen aanbrengen op nat of droog haar. Resultaat: Sterke styling en glanzende wetlook.


Blend Finishing
Paste:
Sterke paste voor warrige effecten. Geeft stevige textuur. Kenmerken: - Bijenwas en fixerende polymeren geven stevige textuur. - Gemakkelijk te restylen. Gebruik: Verwarmen in de handpalmen en door nat of droog haar verwerken. Resultaat: Een lang houdbare crazy styling.Blend Finishing
Shape:
Flexibele textuurcrème voor creatieve vorm en stylingaccenten op kort haar. Kenmerken: - Bevat Ozokertie, een harde minerale was die body en structuur aan het haar geeft. - Krachtige polymeren voor textuur en fixatie. - Gemakkelijk te restylen. Gebruik: Met vingertoppen of handpalmen opbrengen op droog haar. Resultaat: Funky en creatieve effecten op kort haar.


Blend FinishingClay:
Stevige klei voor een ruige styling met een uitgesproken mat effect. Kenmerken: - Bevat Kaolin, een minerale klei met een mat effect en stevige structuur - Niet verzwarend - Gemakkelijk te restylen Gebruik: Goed verwarmen tussen de handpalmen en door droog haar verwerken. Ideaal voor styling van kort haar. Resultaat: Ruige styling met een lange houdbaarheid en een sterk mat effect.


Blend Finishing

Wax:
Purple Smooth  duidelijk definiëren wax voor een glanzend en trendy look op korte tot middellange haren. bevat glycerine en minerale geeft, evenwicht en glans aan het haar; het  beschermt tegen uitdroging. Gemakkelijk  toe te passen op vochtig of droog haar. Resultaat  een glanzende look met definitie en textuur.Shine:
Blend FinishingGlanscapsules met geconcentreerd serum voor lengten en punten. Kenmerken: - Glans-booster geeft superglans - Herstelt en voorkomt gespleten punten - Bevat vitamine E om het haar te beschermen - Ideaal om te combineren met alle Blend stylingproducten Gebruik: Breek de capsule en breng het serum met de vingertoppen aan op nat of droog haar. Resultaat: Superglanzend en gezonde lengten en punten.


Blend Finishing

De-frizz:
Green Anti-frizz polijstmachine voor glad en glanzend haar van alle lengtes. bevat een mix van glans boosters dat het haar; Verrijkt met vezels voor flexibele hold en glans;. Gebruik toepassen op vochtig haar van alle lengtes. Resultaat Smooth, frizz gratis en glanzend haar.

 


Blend Finishing

Glue:
licht blauw Ultra sterke glue voor gedefinieerde stijlen met matte afwerking. bevat een multivitamine complex, en een mix van polymeren fixering en conditie van het haar. Mengsels met alle styling producten.  toe te passen te  opvochtig of droog haar. Emulgeren in palmen en wrijf  door het haar. Geschikt voor korte tot halflang haar. Resultaten speciale styling effecten met sterke matte afwerking.

 

 

Bel voor een afspraak

tel015 - 213 18 60


Openingstijden

Maandag 09.00-19.00 uur
Dinsdag 08.00-19.00 uur
Woensdag 08.00-19.00 uur
Donderdag 08.00-19.00 uur
Vrijdag 08.00-20.00 uur
Zaterdag 08.00-16.00 uurRoute

Klik hier voor de route